Caravelair Alba 496..SOLGT

– 2021 NYHED ny lys og let familievogn til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2021
Mærke:Caravelair
Model:Alba 496
Egenvægt:970 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:149.900,-

Information:

2021 NYHED, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., myggenet, mørklægning, fast vandtank, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, egenvægt kun 970 kg., totalvægt 1300 kg., mulig læssevægt 300 kg., kan nedvejes til 1200 kg., bredde 230 cm., 2 store køjer på 83x185 cm., dobbeltseng på 140x210 cm., støddæmpere, 6 mulige sovepladser, sengespots, AKS stabilisator, Tempo100 forberedt, serviceklap ved dobbeltseng, ekstra stor lastklap ved køjer med klapbar køje og mulighed for transport af barnevogn, cykler mv., 150 liters XL kompressor køleskab med frys

Denne kampagnevogn er også ekstraudstyret med varmt vand, komforthynder og -madrasser, hel myggenetsdør, stor tagluge, 1300 kg.aksel, batteriforberedelse og svanehals lysspots med USB opladerstik..uden merpris
“så kan det ikke betale sig at købe brugt”

Helt ny smart Caravelair køjevogn med plads til hele familien…endda også med XL kompressor køleskab, lastklap og den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..med ekstra lav egenvægt på kun 970 kg., kan den trækkes af de fleste biler – endda f.eks. en VW Polo..let, fiks og lys familievogn med komfort for både store og små..til lav kampagnepris

“Udsolgt ab fabrik”…Kom, se og bestil denne sidste kampagne-lagervogn før den bliver helt udsolgt

Incl. 2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Denne lagervogn er ekstraudstyret med gaspoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

7 + 3 =

%d bloggers like this: