NY Caravelair Antares Titanium 430..SOLGT
– lille lækker luksusvogn med lav vægt

Årgang: 2021
Mærke: Caravelair
Model: Titanium 430
Egenvægt: 950 kg.
Totalvægt: 1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 161.900,-

Information:

XPS pur fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge, LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, stor fast vandtank, fibertag, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet, søjlebord, luksusmadras og luksushynder, stor serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt kun 950 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., mulig læssevægt hele 550 kg., kan køres lovligt af biler med trækvægt ned til ca. 1100 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, central elstyring, tagbøjler, svanespots med USB laderudtag, tonede ruder, XL Freeze kompressor skuffekøleskab på 150 liter med frys, røgalarm, Ultraheat ekstra elvarme i blæsesystem, elgulvvarme, reservehjul, sorte alufælge

NYHED..ny flot 2021 helårsvogn med dobbeltseng, lille rundsiddegruppe, toilet og stort køkken med 150 liters kompressor køleskab…og meget ekstraudstyr bl.andet elgulvvarme, Ultraheat, stor aksel, alufælge, reservehjul og glatte grå sider…med lav egenvægt kan den stadig trækkes af langt de fleste biler..pris selvfølgelig incl. nummerplade, klargøring og 2+7 års fabriksgaranti…høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller sommer..som rejsevogn eller til fastligning
Ny lille lækker luksusvogn med lav vægt, til lav kampagnepris

Udsolgt ab fabrik…kom, se og bestil denne sidste 2021 lagervogn før modellen bliver helt udsolgt

Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

14 + 12 =

%d bloggers like this: