Mini Silver 300 Racing Edition

– smart lille hævetagsvogn NYHED

Årgang:2022
Mærke:Silver
Model:Mini Silver 300 Racing Edition
Egenvægt:777 kg.
Totalvægt:1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:178.895,-

Information:

200 cm.s bredde og 199 cm.s højde, egenvægt 777 kg., totalvægt 1200 kg., mulig læssevægt hele 423 kg..kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca. 950 kg., myggenet, mørklægning, 3 oplukkelige tonede vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, rustfri vask, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots med USB udtag, fast toilet, flytbart bruseområde, ekstra stor gas vandvarmer, batteriforberedelse, fast vandtank, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, AKS stabilisator, serviceklap, alufælge, smarte stafferinger og hævetag med rødt stof, løs termoindsats og fuld ståhøjde, GFK fibersider og tag mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje, stor bagdør på 97x120 cm. + ekstra højde pga.nedklapbart rampegulv til transport af motorcykel, cykler, kørestol eller hvad du ellers har brug for, flytbar mc rampe i gulvet incl.surringsøjer, reservehjul, bord kan flyttes udenfor på bagklap, box markise, fleksibel siddegruppe på 190x187 cm. der kan laves om til XL dobbeltseng eller bruges som 2 enkeltsenge

NYHED
– fiks lille lys og smart hævetagsvogn med nedklapbart rampegulv…endda også med stor fleksibel sidde-sovegruppe, bruseløsning og fast toilet…lav egenvægt på kun 777 kg…kan trækkes af nærmest alle biler – f.eks. også el-og hybridbiler…den perfekte rejsevogn med mulighed for transport af MC, cykler eller andet…eller hvis du bare vil have en lille smart hævetagsvogn…og med særligt udstyr…ekstra nem at håndtere og køre med…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…til en god pris
Mini Silver er i øvrigt produceret af den store Trigano koncern, der bl.andet produceret Caravelair, Adria og autocampere

Desværre allerede helt 2022 udsolgt ab fabrik…udover denne sidste lagervogn på vej
Kom, se og køb den inden modellen bliver helt udsolgt
FORVENTET ANKOMST MARTS 2022

Pris incl.klargøring og nummerplade
Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
2 + 5 års nyvognsgaranti
Finansiering muligt.
Få gerne en byttepris
Billeder viser 2021 model og den eneste forskel til 2022 er at vægfarven i vognen bliver cremet (og ikke hvid som 2021)

 

Kontakt os i dag!

15 + 3 =

%d bloggers like this: