Mini Silver 300 Racing Edition

– smart lille hævetagsvogn NYHED

Årgang:2021
Mærke:Silver
Model:Mini Silver 300 Racing Edition
Egenvægt:777 kg.
Totalvægt:1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:159.900,-

Information:

198 cm.s bredde og 199 cm.højde, egenvægt 777 kg., totalvægt 1200 kg., mulig læssevægt hele 423 kg..kan nedvejes til f.eks.1000 kg., myggenet, mørklægning, 3 oplukkelige tonede vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, vand, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots, fast toilet, flytbart bruseområde, varmt vand, batteriforberedelse, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, AKS stabilisator, serviceklap, alufælge, smarte stafferinger og hævetag med rødt stof og fuld ståhøjde, GFK fibersider og tag mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje, stor bagdør på 97x120 cm. + ekstra højde pga.nedklapbart rampegulv til transport af motorcykel, cykler eller hvad du ellers har brug for, fleksibel siddegruppe på 190x187 cm. der kan laves om til XL dobbeltseng eller bruges til enkeltsenge

2021 NYHED
– fiks lille lys hævetagsvogn med nedklapbart rampegulv…endda også med stor fleksibel sidde-sovegruppe, bruseløsning og fast toilet…lav egenvægt på kun 777 kg…kan trækkes af nærmest alle biler – f.eks. en Skoda Fabia…den perfekte rejsevogn med mulighed for transport af MC mv…eller hvis du bare vil have en lille smart hævetagsvogn…ekstra nem at håndtere og køre med…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…til en god pris

pris incl.leveringsomkostning
2 + 5 års nyvognsgaranti
Mini Silver findes også i 270, 290 og 390 modeller
Finansiering muligt….også uden udbetaling
DENNE VOGN ER PÅ VEJ FRA FABRIKKEN…ring og hør nærmere

Kontakt os i dag!

2 + 11 =

%d bloggers like this: