Mini Silver 300 Racing Edition

– smart lille hævetagsvogn NYHED

Årgang:2021
Mærke:Silver
Model:Mini Silver 300 Racing Edition
Egenvægt:777 kg.
Totalvægt:1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:159.900,-

Information:

200 cm.s bredde og 199 cm.s højde, egenvægt 777 kg., totalvægt 1200 kg., mulig læssevægt hele 423 kg..kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca. 950 kg., myggenet, mørklægning, 3 oplukkelige tonede vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, rustfri vask, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots, fast toilet, flytbart bruseområde, varmt vand, batteriforberedelse, fast vandtank, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, AKS stabilisator, serviceklap, alufælge, smarte stafferinger og hævetag med rødt stof, løs termoindsats og fuld ståhøjde, GFK fibersider og tag mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje, stor bagdør på 97x120 cm. + ekstra højde pga.nedklapbart rampegulv til transport af motorcykel, cykler, kørestol eller hvad du ellers har brug for, flytbar mc rampe i gulvet incl.surringsøjer, reservehjul, bord kan flyttes udenfor på bagklap, box markise, den effektive Truma magasin gasvarmer, fleksibel siddegruppe på 190x187 cm. der kan laves om til XL dobbeltseng eller bruges til enkeltsenge

2021 NYHED
– fiks lille lys og smart hævetagsvogn med nedklapbart rampegulv…endda også med stor fleksibel sidde-sovegruppe, bruseløsning og fast toilet…lav egenvægt på kun 777 kg…kan trækkes af nærmest alle biler – f.eks. en Skoda Fabia…den perfekte rejsevogn med mulighed for transport af MC mv…eller hvis du bare vil have en lille smart hævetagsvogn…og ekstra godt udstyret…ekstra nem at håndtere og køre med…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…til lav kampagnepris

Pris incl.klargøring og nummerplade
Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
2 + 5 års nyvognsgaranti
Finansiering muligt….også uden udbetaling
Status Juni 2021: vognen er lige ankommet…kom, se og køb den inden modellen bliver helt udsolgt

 

Kontakt os i dag!

3 + 5 =

%d bloggers like this: