NYHED Caravelair Allegra Optima 560..TOPMODEL
– lækker luksusvogn med fritstående dobbeltseng

Årgang: 2021
Mærke: Caravelair
Model: Allegra Optima 560
Egenvægt: 1520 kg.
Totalvægt: 1900 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 269.900,-

Information:

Caravelairs absolutte topmodel, XPS pur fuldskummet isolering med ekstra høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, 2 store tagluger, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, stor fast vandtank, GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet og rigtig bruseniche med elventilator, fritstående dobbeltseng på 150x195 cm. med luksusmadras og manuel elevation, luksushynder og nakkestøtter, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt 1520 kg., ekstra kraftig aksel på 1900 kg., mulig læssevægt 380 kg., kan nedvejes til f.eks.1800 kg., kraftige støtteben, ekstra bred dør på 61 cm. med dørvindue, central elstyring, USB laderudtag, søjlebord med fleksibel klapbar bordplade, sorte Dometic rammevinduer, Slimtower 140 liters højt køleskab, røgalarm, elgulvvarme, reservehjul med holder under vogn, den nye kraftige Truma Combi 6 gas- og elvarmer til både varmt vand og varmeblæsesystem, emhætte, ekstra el- og tvudtag + gasudtag i teltside, trykvandsssystem, gasbageovn, sorte alufælge, fast eltrin, Sky view frontvindue

NYHED..ny flot 2021 topmodel med fritstående dobbeltseng, rundsiddegruppe, toilet og rigtig bruseniche..med ekstra højt udstyrsniveau og flot design..pris selvfølgelig incl.klargøring, indregistrering og nummerplade…høj komfort for 2 personer – også om vinteren..ekstra lækker luksusvogn til kampagnepris

“udsolgt ab fabrik”…kom, se og køb denne sidste toplækre kampagne- lagervogn inden modellen bliver helt udsolgt

2 + 7 års fabriksgaranti
Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
A-mål: 1050
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

11 + 8 =

%d bloggers like this: