Caravelair Alba 390

– NYHED ny lys og let rejsevogn

Årgang:2021
Mærke:Caravelair
Model:Alba 390
Egenvægt:730 kg.
Totalvægt:1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:125.675,-

Information:

2021 NYHED, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, egenvægt kun 730 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt 270 kg., kan nedvejes til f.eks.950 kg., Tempo100 forberedt, bredde 210 cm., fast vandtank, støddæmpere, AKS stabilisator, Tempo100 forberedt, serviceklap ved dobbeltseng, klar tagluge

Helt ny smart lille Caravelair med dobbeltseng, siddegruppe, fast toilet og køkken..med mulighed for både at sove og sidde godt samtidigt..endda også med den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..med ekstra lav egenvægt på kun 730 kg., kan den trækkes af nærmest alle biler – endda f.eks. de nye hybridbiler..let, fiks og lys rejsevogn med komfort for 2..til lav pris

“så kan det nærmest ikke betale sig at købe brugt”

Denne lagervogn med en grundpris på kr. 114.700,- er ekstraudstyret med luksus komforthynder, komfortmadras, varmt vand, håndbruser og multipoint gasanlæg til en samlet pris på i alt kun kr. 125.675,-
Kom, se og bestil denne lille smarte rejsevogn før den bliver udsolgt

Incl. 2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

7 + 13 =

%d bloggers like this: