Caravelair Antares Titanium 450..SOLGT

– NYHED ny let enkeltsengsvogn til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Titanium 450
Egenvægt:980 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:169.195,-

Information:

XPS pur fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge, LED lys, 3 gasblus, myggenet, mørklægning, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, stor fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, fibertag, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet, luksusmadrasser med manuel elevation, enkeltsenge incl.udtræk til xl dobbeltseng, luksushynder, stor serviceklap, hel myggenetsdør, bredde 230 cm., egenvægt kun 980 kg., kraftig aksel på 1300 kg., mulig læssevægt hele 320 kg., kan køres lovligt af biler med trækvægt ned fra ca.1180 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, central elstyring, tagbøjler, bruseforhæng, lysspots med USB laderudtag, tonede ruder, vindue i indgangsdør, røgalam, reservehjul, forberedt til cykelstativ bag, el gulvvarme, sorte alufælge

NYHED..ny flot 2022 jubilæums helårsvogn med enkeltsenge..og meget ekstraudstyr..med lav egenvægt kan den stadig trækkes af langt de fleste biler..pris selvfølgelig incl. nummerplade, klargøring og 2+7 års fabriksgaranti..høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller sommer..som rejsevogn eller til fastligning

Ny lille lækker jubilæumsvogn med lav vægt, til lav kampagnepris..burde koste kr.195.548,- = spar kr.26.353,-
Allerede udsolgt ab fabrik..kom, se og bestil denne eneste 2022 lagervogn før modellen bliver helt udsolgt

Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

1 + 8 =

%d bloggers like this: