Caravelair Antares Titanium 470..DK Edition

– NYHED ny let og lækker med fritstående Queensbed..til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Titanium 470
Egenvægt:1020 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:196.695,-

Information:

XPS pur fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge, LED lys, 3 gasblus, myggenet, mørklægning, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, stor fast vandtank, grå GFK bulefri glatte fibersider mv., fiberbund, afløbsbeholder, fibertag, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet, fritstående Queensbed med luksusmadras,  luksushynder, stor serviceklap, der åbner ind til ekstra stort magasin, hel myggenetsdør, bredde 230 cm., egenvægt kun 1020 kg., kraftig aksel på 1500 kg., mulig læssevægt hele 480 kg., kan køres lovligt af biler med trækvægt ned fra henved 1220 kg., a-mål 975, kraftige støtteben, vindue i dør, elstyring, tagbøjler, bruseforhæng, lysspots med USB laderudtag, tonede ruder, vindue i indgangsdør, røgalam, afløbsbeholder, reservehjul, 150 liters XL-fridge rigtigt kompressor skuffekøleskab med fryser, forberedt til cykelstativ bag, el gulvvarme, sorte alufælge

NYHED..ny flot 2022 jubilæums helårsvogn med fritstående Queensbed..og meget ekstraudstyr..en af markeds mindste vogne med fritstående dobbeltseng..med lav egenvægt kan den stadig trækkes af langt de fleste biler..pris selvfølgelig incl. nummerplade, klargøring og 2+7 års fabriksgaranti..høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller sommer..som rejsevogn eller til fastligning
Til en ekstra god jubilæums- kampagnepris

Udsolgt ab fabrik..kom, se og bestil denne eneste 2022 lagervogn før modellen bliver helt udsolgt

Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.995,-
Finansiering tilbydes
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

6 + 4 =