NY Caravelair Artica 492 kampagnemodel..SOLGT
– lækker enkeltsengsvogn til lav kampagnepris

Årgang: 2021
Mærke: Caravelair
Model: Artica 492
Egenvægt: 1170 kg.
Totalvægt: 1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 184.900,-

Information:

XPS pur isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + lille klarluge, vindue på toilet, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet, søjlebord, luksushynder, enkeltsenge med manuel elevation, komfortmadrasser og udvidelse til dobbeltseng, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt 1170 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., kan nedvejes til f.eks.1400 kg., mulig læssevægt 330 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, forberedt til cykelstativ, de nye Dometic kassettevinduer, central elstyring, USB laderudtag, XL Freeze kompressor køleskab på 150 liter, elgulvvarme, sorte alufælge

– ny flot 2021 NORLINE kampagnemodel..med ekstra højt udstyrsniveau og lækkert design..med lav egenvægt kan den trækkes af de fleste biler..pris incl.leveringsomk., nummerplade og 2+7 års fabriksgaranti…høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller sommer..som rejsevogn eller til fastligning..til lav kampagnepris
“udsolgt ab fabrik..køb denne sidste 492er lagervogn inden modellen bliver helt udsolgt”

Denne vogn er ekstraudstyret med gaspoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

2 + 2 =

%d bloggers like this: