Tavex Buddy Mini Caravan

– lille sjov mini kvalitetsvogn

Årgang: 2016
Mærke: Tavex Buddy
Model: Mini Caravan
Egenvægt: 283 kg.
Totalvægt: 750 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 44.900,-

Information:

Alternativ lille campingvogn, indvendig 117 x 202 cm. og beklædt med filt, madras, udluftning i sider og tag, 2 sidedøre, stor bagklap med teleskopholder, alu. frontkasse med lås, solcelle og batteri til indvendigt og udvendigt lys, årgang 2016, ikke ryger, egenvægt kun 283 kg., totalvægt 750 kg., mulig læssevægt 467 kg., kan lovligt køres af alle biler med trækvægt fra ca.350 kg…eller sågar også af Trike eller MC, bremser, støddæmpere, tågelys, baklys, ekstra træk bag til cykelstativ (uden cykelstativ), pæn 1 ejers vogn

Lille sjov mini kvalitetsvogn lavet i aluminium…ifølge tidligere ejer er nypris ca.kr.16.000,- Euro i Tyskland (= ca.kr.120.000,-)…pris incl.nummerplade (ved køb nu får du også nummerplade til cykelstativ med), omregistrering og forhandlergaranti…brug den til overnatning, flyttevogn, transport af husdyr eller cykler, til camping eller helt andre ting

Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

 

Kontakt os i dag!

1 + 11 =

%d bloggers like this: