Caravelair Alba 350 Norline

– NYHED ny lys og let rejsevogn til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2021
Mærke:Caravelair
Model:Alba 350
Egenvægt:720 kg.
Totalvægt:1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:114.900,-

Information:

2021 NYHED, XPS isolering (som de dyre vintervogne) og langt bedre isoleret end andre standardvogne, fibertag mod hagl mv., myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, egenvægt kun 720 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt 280 kg., kan nedvejes til f.eks.920 kg., Tempo100 forberedt, bredde 210 cm., fast vandtank, støddæmpere, AKS stabilisator ( = antislingrekobling), serviceklap ved dobbeltseng, klar tagluge
Ekstra fleksibel helt ny indretning med ENKELTSENGE 67x195 cm. + 67x205 cm. (+ ekstra bredde)..eller dobbeltseng på 140x190 cm. + soveplads 65x190 / siddeplads til 3..eller King Size dobbeltseng på 190x205 cm.
Denne kampagnevogn er også ekstraudstyret med varmt vand, komforthynder, komfortmadras og svanehals lysspot med USB opladerstik uden merpris

Så kom den endelig…
Helt ny smart Caravelair med ekstra fleksibel indretning i en lille 350er..med mulighed for både at sove og sidde godt samtidigt..endda også med køkken, fast toilet, ekstraudstyr og den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..med ekstra lav egenvægt på kun 720 kg., kan den trækkes af nærmest alle biler – endda f.eks. de nye hybridbiler..let, fiks og lys rejsevogn med komfort for 2..til lav kampagnepris
Fantastisk meget vogn til prisen..”så kan det nærmest ikke betale sig at købe brugt”

Udsolgt ab fabrik…Kom, se og bestil denne lille smarte lagervogn før den bliver helt udsolgt

Incl. 2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Denne lagervogn er ekstraudstyret med gaspoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

12 + 13 =

%d bloggers like this: