Mini Silver 390 CP

– lille fiks og let hævetagsvogn med dobbeltseng

Årgang:2021
Mærke:Silver
Model:Mini Silver 390 CP
Egenvægt:700 kg.
Totalvægt:1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:133.900,-

Information:

fast toilet, endekøkken,205 cm.s bredde og 199 cm.høj, egenvægt kun 700 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt hele 300 kg..kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca.850 kg., myggenet, mørklægning, 3 oplukkelige tonede vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, rustfri vask, vand, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots, dobbeltseng 140x190 cm.med stort magasinrum under, fast toilet, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, hævetag med fuld ståhøjde, GFK fibersider og tag mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje

– lille lys ny hævetagsvogn…så fiks og sjov at de fleste bemærker det…markedets letteste vogn med rigtig dobbeltseng, siddegruppe, køkken og fast toilet…lav egenvægt på kun 700 kg…kan trækkes af nærmest alle biler..selv af el- hybridbiler…pris selvfølgelig incl.klargøring, nummerplade og fabriks garanti…ekstra nem at håndtere og køre med…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…til lav pris…den perfekte rejsevogn

Udsolgt ab fabrik…udover denne sidste 2021 vogn, der lige er ankommet
Kom, se og køb den før modellen bliver helt udsolgt.
Og bemærk at hvis samme model fandtes og kom hjem som 2022 model ville den uden modelændringer koste ca.kr.146.000,-
Denne 2021 model kun kr.133.900,- = besparelse herved ca.kr.12.000,-

Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg, hvilket er medregnet i prisen
2 + 5 års nyvognsgaranti
Som vist på billedet kan du nu også få et smart spciallavet Kampa lufttelt til vognen
Finansiering muligt….også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

12 + 6 =

%d bloggers like this: