Dethleffs Camper 510 V

– lys, let og pæn enkeltsengsvogn

Årgang:2007
Mærke:Dethleffs
Model:Camper 510 V
Egenvægt:1100 kg.
Totalvægt:1400 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:84.900,-

Information:

stor luxus tagluge + 2 små klarluger, varmt vand, årgang 2007, cykelstativ for, tæpper, myggenet-også i dør, mørklægning, stor serviceklap, fast toilet, 3 gasblus, kraftige støtteben, stor fast vandtank, stabilisator (= antislingrekobling), digi antenne, blæsevarme, ekstra kraftig aksel på 1600 kg., mulig læssevægt hele 500 kg., nu nedvejet til 1400 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt helt nede fra ca.1300 kg., bredde 230 cm., mover, egen 12V batteriløsning, ikke ryger, fabriksmonteret elgulvvarme, velholdt

Dethleffs kvalitetsvogn i den attraktive 510 V udgave med enkeltsenge..velholdt, lys og indbydende..med alt det gode komfortudstyr og samtidig lav egenvægt..kan netop trækkes af de fleste biler..pris selvfølgelig incl. gennemgang, syn, omreg., nummerplade, gastest, vask og forhandlergaranti..komfort og luksus for 2

Isabella Ambassador 250 fortelt med fiberstænger og plus Isabella Sun Blue solsejl med sider kan tilkøbes til i alt kun kr.7.900,-
Mover og 12V batteriløsning medfølger uden merpris..som det er (virker nu).
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

13 + 14 =