Wilk S4 530

– rummelig dobbeltsengsvogn

Årgang: 2005
Mærke: Wilk
Model: S4 530
Egenvægt: 1175 kg.
Totalvægt: 1400 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 69.900,-

Information:

stor tagluge, årgang 2005, varmt vand, blæsevarme, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, antenne, kraftige støtteben med Bigfoot støtteplader, 2 x serviceklap, uden fortelt, egenvægt 1175 kg., totalvægt 1400 kg, stor aksel på 1500 kg., hvilket vognen kan vejes op til, mulig læssevægt herved 325 kg., 230 cm.s bredde, dobbeltseng med manuel elevation, flytbart bord med ekstra klap, sofagruppe i vognens bredde, stor fast vandtank, AKS stabilisator (= antislingrekobling), mørklægning, myggenet-også i dør, alle vinduer kan åbnes, ikke ryger, alufælge, nye dæk, pæn og velholdt

Den rummelige Wilk 530 med stort endekøkken, fast toilet, fransk dobbeltseng og ekstra stor siddegruppe…og i S4 udstyrsudgaven med komfortudstyr…pris selvfølgelig incl.gennemgang, vask, gastest, syn, nummerplade og forhandlergaranti…kan trækkes af de fleste familiebiler…komfort for 2…til en god pris

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.

Kontakt os i dag!

4 + 9 =

%d bloggers like this: