Kabe Royal 720 TDL K/S..SOLGT

– den lækre topmodel

Årgang:2008
Mærke:Kabe
Model:Royal 720 TDL K/S
Egenvægt:1650 kg.
Totalvægt:2000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:179.900,-

Information:

SOLGT – SOLGT – SOLGT
Alde centralvarme med radiatorsystem og væskebaseret gulvvarme..på gas eller eldrift, årgang 2008, rigtig vintervogn, fast vandtank, varmt vand, stort køle-fryseskab, egen 12v løsning, rigtigt komfur med gasbageovn og 4 gasblus, serviceklap ved seng, skorstensforhøjer, centralstøvsuger, stabilisator, stor tagluge + 2 små klarluger, skilem, myggenet- også i dør, mørklægning, alufælge, indbygget spildevandsbeholder, udvendigt bruseudtag digi antenne, parabol, stort ende badeværelse med fast toilet og rigtig bruseniche, stor rundsiddegruppe med lyst læderindtræk, dobbeltseng med flexbredde, egenvægt 1650 kg., totalvægt 2000 kg., 250 cm.s bredde, Tempo100 forberedt, boggie vogn, ikke ryger, alufælge, aircondition, stereo, city vand, Truma fuldautomatisk mover, pæn og velholdt

Følgende er skiftet i 2020: nye bremser, ny trækstøddæmper, ny Alde brænder, nyt Alde printkort og nye dæk

Den store og lækre Kabe topmodel Royal 720 TDL King Size…rigtig vintervogn med Alde centralvarme mv., ekstra god plads, lyst læderindtræk, aircondition, Truma mover, stort badeværelse og meget mere…pris selvfølgelig incl.gennemgang, gastest, syn, nummerplade, omregistrering, vask og forhandlergaranti…markedets bedst egnet vinter- og helårsvogn…hvadenten det er kold vinter eller varm sommer…luksus og komfort for 2

Nyere Isabella Penta Concept 350 cm.dybt fastligger fortelt med mega stænger kan tilkøbes til merpris på kun kr. 9.900,-
…kun brugt en sæson samlet i alt (2021 nypris kr.30.783,-)
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

1 + 7 =

%d bloggers like this: