Kabe Royal 610 DXL K/S..AFHENTNING

– topmodel med bemærkninger

Årgang:2009
Mærke:Kabe
Model:Royal 610 DXL K/S
Egenvægt:1460 kg.
Totalvægt:1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:129.900,-

Information:

Alde centralvarme med radiatorsystem og væskebaseret gulvvarme..på gas eller eldrift, årgang 2009 (2008 modelår), fast vandtank, varmt vand, stort køle-fryseskab, egen 12v løsning, rigtigt komfur med gasbageovn og 4 gasblus, serviceklap ved seng, skorstensforhøjer, centralstøvsuger (uden slange), stabilisator, stor tagluge + 2 små klarluger, skilem, myggenet- også i dør, mørklægning, alufælge, indbygget spildevandsbeholder, udvendigt bruseudtag digi antenne, badeværelse med fast toilet og rigtig bruseniche, 250 cm.s bredde, egenvægt 1460 kg., totalvægt 1700 kg., nu med 1 stk.enkeltseng (og ikke med dobbeltseng som originalt), alufælge, aircondition, stereo, læderindtræk, Isabella Penta 350 cm.dybt fastligger fortelt med megastænger

Topmodellen Kabe Royal 610 DXL KS…med god plads, læderindtræk, rigtig bruseniche og meget mere
Markedets bedst egnet vinter- og helårsvogn
Og her også med ekstra brugsspor, mulige mangler og småfejl, samt i rygerudgave

Sælges som ENGROS AFHENTNING som den står til CVR nummer eller export
Til ekstra billig fast pris kun kr.129.900,-
Og nej tak til bud under prisen
Kom, se, betal og hent den

Eventuelt privatkøb:
Kan dog også købes af privat incl. gastest, gennemgang, vask, syn, nummerplade, omregistrering og forhandlergaranti til nedsat pris kr.149.900,- ( pris kr.179.900,- minus nedslag for rygning, enkeltseng, småfejl, mangler og brugsspor kr.30.000,- = kun kr.149.900,- )

Finansiering muligt..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

13 + 4 =

%d bloggers like this: