Kabe Safir 560 TDL KingSize

– vintervogn med stort badeværelse

Årgang:2008
Mærke:Kabe
Model:Safir 560 TDL K/S
Egenvægt:1375 kg.
Totalvægt:1600 kg.
Kun kr.:119.900,-

Information:

Alde centralvarme med radiator system og væskebaseret gulvvarme..via el- eller gasdrift, Truma XT fuldautomatisk mover fra 2015, Dometic B2200 aircondition med varmepumpe fra 2010, 248 cm. bredde, digi antenne, årgang 2008 (2007 modelår), egenvægt 1375 kg., totalvægt 1600 kg., duomatic aut. gasomskifter, fast vandtank, 3 små klare tagluger, stabilisator, cykelstativ bag, stor tv arm, forhøjet standard køleskab, varmt vand, bruseniche, fast toilet med ny toiletbeholder, skilem, egen 12v strømforsyning, solceller, gasbageovn, faconsyede tæpper, mørkebrune læderhynder med lyse ryghynder, gasudtag i gaskasse, helårsisoleret rigtig vintervogn, ikke ryger, alufælge, stereo, velholdt…

– den attraktive Kabe 560 TDL KingSize model med god plads…indrettet med stor rundsiddegruppe, køkken, rykbar dobbeltseng og stort endebadeværelse med bruseniche…og her også med flot dellæder indtræk, Truma mover, solceller og aircondition…pæn og velholdt…pris selvfølgelig incl.gennemgang, vask, syn, nummerplade, gastest og forhandlergaranti…markedets mest optimale helårsvogn…med komfort uanset om det er varm sommer eller kold vinter…til en god pris

2016 brugt Isabella Penta 350 cm.dybt fastliggertelt med ekstra kraftige megastænger og incl. termoloft, dørmarkise og vintersikring kan tilkøbes for merpris.
Pris kr. 17.999,- minus afslag for snavs udvendigt, indvendige pletter pga. manglende aftørring og evt.småfejl kr.8.000,- = kun kr.9.999,-
Alternativt kan du jo ellers også bestille et fabriksnyt tilsvarende Isabella Penta med samme tilbehør til kr.44.209,-

Finansiering tilbydes
Få gerne en byttepris

 

 

Kontakt os i dag!

3 + 2 =

%d bloggers like this: