Sprite Super 390 EK..SOLGT

– lille, fiks og indbydende

Årgang: 1999
Mærke: Sprite
Model: Super 390 EK
Egenvægt: 725 kg.
Totalvægt: 1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 47.900,-

Information:

varmt vand, 2 stk. næsten nye små klare tagluger, fast toilet, egenvægt kun 725 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt 275 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca.900 kg., kraftige støtteben, gasvarmeovn med blæsevarme, mindre fugtbemærkning, alle vinduer kan åbnes, antenne, endekøkken, køleskab med lille frys, 3 gasblus, myggenet, mørklægning, AKS stabilisator (= antislingrebremse), “synselv” uden nummerplade mv., ekstra flytbart bord med skabsopbevaring, støddæmpere, Tempo100 forberedt, nye 2019 dæk, serviceklap, ikke ryger, lille, lys og pæn

Den populære lille fikse Sprite 390…med lav vægt og fleksibel indretning…2 enkeltsenge på 70x191 cm…eller stor dobbeltseng på 195x191…eller 6 siddepladser…+ flytbart ekstra bord…og her også med komfortudstyr…med en egenvægt på kun 725 kg. kan den trækkes af nærmest alle biler…komfort for 2 på tur…til en god pris

Sælges som ENGROS AFHENTNING som den står til CVR nummer eller export til kun kr.34.900,-
Uden gennemgang mv. og med mulige fejl incl.mindre fugtbemærkning
Ekstra billig fast pris…Nej tak til bud under prisen (som ikke besvares)
Kom, se, betal og hent den
Eventuelt privatkøb: Kan dog også købes af privat incl. gastest, gennemgang, vask, syn, nummerplade, omregistrering og forhandlergaranti til kun kr.47.900,-
Isabella let fortelt / solsejl Sun Flex (med front) med fiberstænger kan tilkøbes for merpris på kun kr.3.900,-
Finansiering muligt..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

10 + 5 =

%d bloggers like this: