Caravelair Alba 350..kommer snart

– NY 2023 lys og let rejsevogn til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2023
Mærke:Caravelair
Model:Alba 350
Egenvægt:720 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:143.395,-

pInformation:

NY 2023 model, XPS isolering (som de dyre vintervogne) og langt bedre isoleret end andre standardvogne, fibertag mod hagl mv., myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, fleksibelt flytbart bord, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, egenvægt kun 720 kg., kraftig aksel med totalvægt på hele 1300 kg., mulig læssevægt hele 580 kg., kan også lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned til henved 900 kg., Tempo100 forberedt, bredde kun 210 cm., stor fast vandtank, støddæmpere, AKS stabilisator ( = antislingrekobling), serviceklap ved dobbeltseng, lysdæmper, klar tagluge, svanehals lysspot med opladerudtag, skinne forberedelse til cykelstativ bagpå
Ekstra fleksibel smart ny vogn med ENKELTSENGE 67×195 cm. + 67×205 cm. (+ ekstra bredde)..eller dobbeltseng på 140×190 cm. + soveplads 65×190 / siddeplads til 3..eller King Size dobbeltseng på 190×205 cm.

KOMMER SNART..
Helt ny smart Caravelair med ekstra fleksibel indretning i en lille 350er..med mulighed for både at sove og sidde godt samtidigt..endda også med køkken, fast toilet og den ekstra gode XPS isolering..markedets mindste vogn med denne komfort indretning..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..med ekstra lav egenvægt på kun 720 kg., kan den trækkes af selv små biler..endda også hybrid- og elbiler..let, fiks og lys rejsevogn med komfort for 2..til ekstra lav kampagnepris.
Fantastisk meget vogn til prisen..så kan det nærmest ikke betale sig at købe brugt.

 

Incl. 2 og 7 års fabriksgaranti.
Finansiering tilbydes.
Denne lagervogn er ekstraudstyret med multipoint gasanlæg til merpris på kr.995,-
Få gerne en byttepris.

Kontakt os i dag!

8 + 2 =