Adria Action 361 LH Panorama

–  den lille smarte Action med god komfort

Årgang: 2015
Mærke: Adria
Model: Action 361 LH
Egenvægt: 895 kg.
Totalvægt: 1100 kg.
Kun kr.: 119.900,-

Information:

stor tagluge, gasvarmeovn med blæsevarme, vindue i dør, myggenet, mørklægning, varmt vand, Panorama ekstra frontvindue, digi antenne, fast vandtank, ikke ryger, enkeltsenge med udtræk til mulig dobbeltseng, glatte fibersider og tag, serviceklap i begge sider, stereo forberedt, Tempo100 forberedt, bortset fra alder på dæk, manuel elevation i sengeende, fast toilet, 3 gasblus, køleskab med frys i god højde, søjlebord, bruser, årgang 2015, kun 895 kg.egenvægt, 1100 kg. totalvægt, mulig læssevægt 205 kg., AKS stabilisator (= antislingrekobling), træktøjsafdækning, afløbsbeholder, reservehjul, TV beslag, ikke ryger, alufælge, pæn og velholdt

– den lille smarte, lyse og attraktive Adria Action 361 LH med Panorama vindue og komfortudstyr…og fleksibel indretning med enkeltsenge 70 x ca.200 cm. eller mange siddepladser eller dobbeltseng….pris selvfølgelig incl.gennemgang, vask, syn, nummerplade, omregistrering, gastest og forhandlergaranti…kan trækkes af nærmest alle biler…den mest solgte campingvogn I Danmark…komfort for 2 på tur…den perfekte rejsevogn

2015 Isabella Action kvalitetsfortelt med alu-fiberstænger kan tilkøbes for merpris på kun kr.6.900,-
…eller vælg alternativt et helt fabriksnyt Isabella Action fortelt til kr.16.705,-
Finansiering tilbydes
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

6 + 7 =

%d bloggers like this: