Caravelair Artica 492..NEDSAT

– NY lækker ekstraudstyret enkeltsengsvogn..DK Edition + NEDSAT

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Artica 492
Egenvægt:1170 kg.
Totalvægt:1800 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:224.795,-

Information:

Spar kr.23.285,- XPS pur isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + lille klarluge, vindue på toilet, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet og mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, hel myggenetsdør, fast toilet, søjlebord, luksushynder, enkeltsenge med manuel elevation, komfortmadrasser og udvidelse til dobbeltseng, pudesæt incl.nakkestøtter, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt 1170 kg., ekstra kraftig aksel på 1800 kg., mulig læssevægt hele 630 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca.1400 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, forberedt til cykelstativ, de nye Dometic kassettevinduer, central elstyring, USB laderudtag, XL Freeze kompressor køleskab på 150 liter, reservehjul med holder, elblæser på toilet, ekstra gasudtag og 220V udtag på teltside, elgulvvarme, udvendigt bruseudtag med bruser, sorte alufælge, fast eltrin

– ny flot 2022 kampagnemodel med enkeltsenge..incl.ekstra højt udstyrsniveau og lækkert design..med lav egenvægt kan den trækkes af de fleste biler..pris selvfølgelig incl.klargøring, nummerplade og 2+7 års fabriksgaranti..helårsvogn med høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller sommer..som rejsevogn eller til fastligning

Kampagnepris kun kr.224.795,-..burde koste kr.248.080,- = spar kr.23.285,- på denne udstyrsmodel.
Allerede udsolgt ab fabrik..kom, se og køb denne sidste 492er lagervogn inden modellen bliver helt udsolgt
EXTRA: Kampagne listepris kr.243.295,- = køb denne sidste 492er udstillingsmodel nedsat pris kr.224.795,- = spar ekstra kr.18.500,-

Denne vogn er ekstraudstyret med gaspoint gasanlæg til merpris på kr.995,-
Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.

 

Kontakt os i dag!

1 + 1 =

%d bloggers like this: