Caravelair Alba 472

– NYHED ny lille og let enkeltsengsvogn til lav NEDSAT gammel pris..DK EDITION

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Alba 472
Egenvægt:925 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:151.300,-

Information:

NYHED, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., fiberbund, 2 tagluger, myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, egenvægt kun 925 kg., kraftig aksel, totalvægt 1300 kg. (kan nedvejes), mulig læssevægt hele 375 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned til ca.1100 kg., tempo100 forberedt, bemærk bredde kun 210 cm., stor fast vandtank, rigtige enkeltsenge med mulig udvidelse til stor dobbeltseng på 190x200 cm., støddæmpere, 4-5 mulige sovepladser, AKS stabilisator, serviceklap, der åbner ind til et ekstra stort læsserum, lysdæmper, USB opladerudtag, svanehals lysspots, afløbsbeholder, forberedt til cykelholder bag

Helt ny smart Caravelair model med enkeltsenge og siddegruppe…markedets letteste rigtige enkeltsengsvogn…endda også med den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..og med ekstra lav egenvægt på kun 925 kg. kan den trækkes af langt de fleste biler – endda også af hybrid- og elbiler..komfort for 2 personer…ny, let, fiks og lys enkeltsengsvogn til en god pris
EXTRA: Ny nupris kr.162.995,- = køb denne sidste 472er til gammel nedsat pris kr.151.300,- = spar ekstra kr.11.695,-

NY 2022
Kun denne ene vogn ankommer fra Caravelair, da fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.
Modellen er således desværre allerede udsolgt ab fabrik
Kom, se og bestil denne eneste Alba 472 lagervogn nu..inden modellen bliver helt udsolgt

2 og 7 års fabriksgaranti
Ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

7 + 9 =

%d bloggers like this: