Caravelair Alba 472 Style

– NYHED ny lille lys og let enkeltsengsvogn med ekstraudstyr..SPAR KR.12.880,-

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Alba 472 Style
Egenvægt:975 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:174.395,-

Information:

Spar kr.12.880,-, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., fiberbund, 2 tagluger, myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, egenvægt kun 975 kg., kraftig aksel, totalvægt 1300 kg. (kan nedvejes), mulig læssevægt hele 325 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned fra ca.1150 kg., tempo100 forberedt, bemærk bredde kun 210 cm., stor fast vandtank, rigtige enkeltsenge med mulig udvidelse til stor dobbeltseng på 190x200 cm., støddæmpere, 4-5 mulige sovepladser, AKS stabilisator, XL serviceklap, der åbner ind til et ekstra stort læsserum, lysdæmper, USB opladerudtag, forberedt til 12V egen uafhængig strømløsning, svanehals lysspots, afløbsbeholder, forberedt til cykelholder bag, varmt vand, tofarvede overskabe, stor tagluge, blæsevarme, komfort madrasser, bruseforhæng og bruser, frontvindue, glatte fibersider mod buler og hagl, elgulvvarme

Helt ny smart Caravelair model med enkeltsenge, siddegruppe og komfortudstyr…markedets letteste rigtige enkeltsengsvogn…endda også med den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..og med ekstra lav egenvægt på kun 925 kg. kan den trækkes af langt de fleste biler – endda også af hybrid- og elbiler..komfort for 2 personer…ny, let, fiks og lys enkeltsengsvogn til en god kampagnepris
Kampagnepris kun kr.174.395,- ..burde koste kr.187.275,- = spar kr.12.880 på denne udstyrsmodel

NY 2022
Kun denne ene vogn ankommer fra Caravelair, da fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.
Modellen er således desværre allerede udsolgt ab fabrik
Kom, se og bestil denne eneste Alba 472 Style lagervogn nu..inden modellen bliver helt udsolgt

2 og 7 års fabriksgaranti
Ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

2 + 10 =

%d bloggers like this: