Silver Trend 350

– lille og let hævetagsvogn..KOMMER SNART

Årgang:2022
Mærke:Silver
Model:Silver Trend 350
Egenvægt:753 kg.
Totalvægt:1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:178.795,-

Information:

NYHED, XPS fuldskummet isolering med udvidet garanti og markedets bedste isolering, fast toilet, endekøkken, kun 180 cm.s bredde, kun 199 cm.høj, egenvægt kun 753 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt hele 247 kg., kan lovligt trækkes af biler med en trækvægt fra ca.925 kg., myggenet, mørklægning, 4 oplukkelige vinduer, køleskab med frys, 3 gasblus, rustfri vask, vand, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots, USB opladeudtag, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, isoleret hævetag med vinduer og fuld ståhøjde, GFK tag og fibersider mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje, Tempo100 forberedt, AKS stabilisator (= antislingrekobling), gasvarmeovn, lamelbunde med komfortmadrasser, serviceklap

2022 NYHED
– fiks, lille og smart rejsevogn i helt ny serie…markedets eneste hævetagsmodel med isoleret hævetag incl.vinduer og den ekstra gode XPS isolering….mulighed for mange siddepladser -eller stor dobbeltseng på 170x200 cm. – eller 2 enkeltsenge i 200 cm.s længde…med fast toilet og endekøkken…med lav egenvægt kan den trækkes af nærmest alle biler – selv hybrid- og elbiler…pris selvfølgelig incl.klargøring, gastest, nummerplade og 7 års udvidet antifugt garanti…ekstra nem at håndtere og køre med…den perfekte rejsevogn…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft

KOMMER SNART
Kun 1 stk. årgang 2022 ankommer fra Trigano, da fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.
Modellen er således desværre allerede udsolgt ab fabrik
Kom, se og bestil denne eneste Silver Trend 350 lagervogn nu..inden modellen bliver helt udsolgt.
Trigano koncernen er i øvrigt en af branchens største campingkoncerner og producerer bl.andet Caravelair, Adria og indtil flere autocamper mærker.

Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg, hvilket er med i prisen
2 og 7 års nyvognsgaranti
Som vist på billedet kan du bestille et speciallavet Kampa lufttelt Pop Air der passer helt til vognen..og det er også bare nemt at bruge
Finansiering muligt.
Få gerne en byttepris.

Kontakt os i dag!

10 + 5 =

%d bloggers like this: