Caretta 1500..INTRODUKTIONSPRIS

– den originale lille mini turtle caravan

Årgang:2022
Mærke:Basoglu
Model:Caretta 1500
Egenvægt:425 kg.
Totalvægt:750 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:139.900,-

Information:

NYHED 2022
Stor bagklap med køkken, 35 liters kompressor køleboks 12V, sidedør i begge sider med åbenbare vinduer samt mørklægning og myggenet, frontboks, vognen er lavet i glasfiber, hele kabinen er isoleret, klar lille tagluge med mørklægning og myggenet, teltskinne i begge sider, teltløsning mulig, højde 174 cm. (excl.evt.tagbagagebærer), bredde 205 cm., totallængde 418 cm., egenvægt kun 425 kg. (375 kg.uden bremser), totalvægt 750 kg., mulig læssevægt hele 325 kg., kan lovligt trækkes af biler mv.med trækvægt fra ca.500 kg., indendørs lamper med natsænkning, forteltlampe, 220V udtag i både køkken og opholdsafdeling, madras 150×200 cm., 2 opholds-sovepladser, egen 12V batteriløsning med batteri og lader, alufælge
Denne ovennævnte model kan bestilles hjem i hvid til i alt kun kr.114.900,-

Herudover er denne vogn ekstraudstyret med:
– koksgrå farve, vandsystem incl. ekstra stor fast 70 liters vandtank, vask og vandhane, Alko støddæmpere, Alko bremser, Alko stabilisator (antislingrebremse) = kan Tempo100 godkendes, køje til barn eller opbevaring, kraftig tagbagagebærer med plads til cykler, surfbrædt eller hvad du ellers har brug for
Listepris i alt for denne vogn kr. 160.700,- incl.afslag kr.9.800,- = kun kr. 150.900,-
INTRODUKTIONSRABAT EXTRA VED KØB af denne vogn nu kr. 11.000,- = PRIS KUN KR. 139.900,-
Bemærk kun 1 stk.tilbage til denne ekstra lave pris
“det bedste tilbud du nogensinde får på en ny ekstraudstyret Caretta”

Så er den oprindelige Caretta 1500 Turtle teardrop minicaravan endelig kommet til Danmark…kan trækkes af nærmest alle køretøjer – selv en elbil…2022 ny vogn med fabriksgaranti…priser er selvfølgelig incl.klargøring, indregistrering og nummerplade…nem at håndtere, nem at opbevare, nem at trække med lavere behov for brændstof og trækkraft, til en god nem pris…lille og fiks mini caravan til camping, den aktive fritid med jagt, fiskeri eller surfing…eller hvad du ellers ønsker

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
Fabriksmonteret ekstraudstyr kan bestilles, hvis du vil vente på vognen
Således kan du udover standard farven hvid også bestille vognen i beige, grå og koksgrå
Herudover kan du også vælge, at bestille eftermontering nu af f.eks. elvarme med blæser til kr. 5.900,-, 2 støttebagben kr.4.900,- eller f.eks.solceller til kr. 7.900,-
…eller det nye Isabella X-Tension lufttelt

Se mere på Caretta hjemmesiden her:
Caretta Camping Trailers | Caretta Camping Trailers, Smaller World with a Growing Family (carettacaravan.eu

Kontakt os i dag!

6 + 15 =