Caravelair Alba 386..NEDSAT

– NYHED ny lille lys og let rigtig køjevogn..DK EDITION + NEDSAT

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Alba 386
Egenvægt:805 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:144.995,-

Information:

XPS isolering (som de dyre vintervogne), 2022 model, fibertag mod hagl mv., fiberbund, 2 små tagluger, myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, egenvægt kun 805 kg., ekstra kraftig aksel, totalvægt 1300 kg. (kan nedvejes), mulig læssevægt hele 495 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned til ca.1000 kg., tempo100 forberedt, bredde 230 cm., A-mål 825, stor fast vandtank, støddæmpere, AKS stabilisator (= antislingrekobling), serviceklap, lysdæmper, USB opladerudtag, lysspots, afløbsbeholder, forberedt til cykelholder bag, batteriforberedelse, stort 150 liters kompressor XL køleskab med frys, ekstra stor serviceklap ved køjer til mulig transport af barnevogn, cykler eller andet

Helt ny lille 386 Caravelair model med 2 lange køjer på 215 cm., køkken, fast toilet og siddegruppe..4 mulige sovepladser..markedets letteste rigtige køjevogn..endda også med den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..og med ekstra lav egenvægt på kun 805 kg. kan den trækkes af nærmest alle biler..endda også af hybrid- og elbiler..til den mindre familie på op til 4 personer..eller til 1-2 personer, der kan vælge at bruge køjerne som enkeltsenge uden at redde siddegruppen om..ny, let, fiks og lys køjevogn til en god pris

DK Edition kampagnepris kr.151.995,- = køb denne sidste 386er til yderligere nedsat pris nu kun kr.144.995,- = spar ekstra kr.7.000,-

NYHED 2022
Kun denne ene vogn ankommet fra Caravelair, da fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.
Modellen er således desværre udsolgt ab fabrik
Kom, se og bestil denne eneste Alba 386 lagervogn nu..inden modellen bliver helt udsolgt

2 og 7 års fabriksgaranti
Ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.995,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

11 + 2 =

%d bloggers like this: