Tabbert TAB 320..SOLGT

– den lille frække med lav egenvægt

Årgang: 2007
Mærke: Tabbert
Model: T@B 320
Egenvægt: 525 kg.
Totalvægt: 800 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 79.900,-

Information:

varmeovn, 2 gasblus, 3 vinduer der kan åbnes + 2 koøjer, myggenet, mørklægning, køleskab, egenvægt kun 525 kg., totalvægt 800 kg., mulig læssevægt 275 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra 675 kg., løst toilet skjult i siddepuf, støddæmpere, uden dårlig lugt, reservehjul med holder, stabilisator (=slingrekobling), gaskasse, serviceklap i vognende, originalt T@B Sunshine solsejl, ikke ryger, pæn og velholdt 1 ejers vogn

Fleksibel indretning: Rundsiddegruppe…eller db.seng 120x177 cm + 2 siddepladser…eller enkeltsenge på 200 cm.s længde…eller XL dobbeltseng på 177x200 cm.

– den lille kultagtige og smarte T@B 320…bemærk at prisen er incl. gennemgang, gastest, vask, syn, nummerplade og forhandlergaranti…også klar til ferietur, selvom din bil er helt lille…kan trækkes af nærmest alle biler- selv en elbil…nem at køre med..nem at håndtere..nem at opbevare og nem at betale

Få gerne en byttepris
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Brugt originalt T@B Isabella fortelt kan tilkøbes for merpris på kun kr.6.900,-

Kontakt os i dag!

13 + 6 =

%d bloggers like this: