Caravelair 420 Style..SOLGT

ekstraudstyret lille dobbeltsengsvogn

Årgang:2017
Mærke:Caravelair
Model:Style 420
Egenvægt:871 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:119.900,-

Information:

komforthynder og madras, årgang 2017, stor tagluge, mørklægning og myggenet i vinduer, som alle kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, varmt vand, blæsevarme, hel myggenetsdør, stabilisator, stor serviceklap, semifast vandtank, træktøjsafdækning, støddæmpere, søjlebord, brusegardin, brusesøjle, fibertag og glatte fibersider mod hagl og buler, egenvægt kun 871 kg., ekstra stor aksel på 1300 kg., mulig læssevægt hele 429 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra 1100 kg., bredde 230 cm., forberedt til egen 12V løsning, ikke ryger, stort XL 150 liters kompressor skuffekøleskab med frys, alufælge, elgulvvarme, pæn lille vogn fra 2017

– den lille smarte 420er med dejligt ekstraudstyr og lav egenvægt..optimalt indrettet med både fransk dobbeltseng, toilet, køkken og lille rundsiddegruppe..kan trækkes af langt de fleste biler..selv også af hybrid- og elbiler..bemærk at prisen selvfølgelig er incl. gennemgang, vask, gastest, syn, nummerplade og forhandlergaranti..så her kan I godt have en bil med lav trækvægt og samtidig få god komfort for 2 personer

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling.
Få gerne en byttepris.
2017 Kronings fuldautomatisk mover med fejl på ene motor kan tilkøbes som den er for merpris på kun kr.3.900,- …herved medfølger også lader og batteri til egen 12V løsning

Kontakt os i dag!

9 + 2 =

%d bloggers like this: