Caravelair Artica 490..SOLGT

– 2020 udstyrsmodel med fritstående dobbeltseng

Årgang:2020
Mærke:Caravelair
Model:Artica 490
Egenvægt:1127 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:184.900,-

Information:

XPS pur isolering (som de dyre vintervogne) med ekstra høj isolerings effekt og uden at kunne tage mod fugt, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + lille klarluge, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider, fibertag og ender, afløbsbeholder, tv arm, egen 12V batteriforsyning, hel myggenetsdør, fast toilet, søjlebord, luksushynder, fritstående dobbeltseng, komfortmadras, XL serviceklap med god læssemulighed, bredde 230 cm., egenvægt 1127 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., mulig læssevægt hele 373 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra 1350 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, forberedt til cykelstativ bag, Dometic kassettevinduer, central elstyring, USB laderudtag, XL Freeze stort kompressor køleskab på 150 liter, ikke ryger, elgulvvarme, sorte alufælge, digi antenne, tjekpoint gasanlæg, stort 200W solcelleanlæg, Quattro Titanium mover, tagmonteret aircondition, flot 1 ejers vogn

– flot ekstraudstyret 2020 Artica med fritstående dobbeltseng..og lækkert design..med lav egenvægt kan den trækkes af de fleste biler..pris selvfølgelig incl.klargøring, nummerplade, gastest og forhandlergaranti..høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller varm sommer..som rejsevogn eller til fastligning..til en god pris

Listeprisen på en ny 2022 tilsvarende vogn med samme udstyr er i øvrigt kr.290.685,- = spar ca. kr.100.000,- på at vælge denne næsten nye vogn i forhold til en helt ny

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

8 + 9 =

%d bloggers like this: