Adria Adora 502 UK..SOLGT

–  komfort køjevogn med lav egenvægt..til en god pris

Årgang: 2008
Mærke: Adria
Model: Adora 502 UK
Egenvægt: 1025 kg.
Totalvægt: 1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 75.900,-

Information:

Stor tagluge, AKS stabilisator (= antislingrebremse), stor fast vandtank, cykelstativ foran, myggenet, mørklægning, også myggenet i dør, 3 gasblus, fast toilet, kraftige støtteben, blæsevarme, varmt vand, digi antenne, kraftig aksel på 1500 kg., egenvægt kun 1025 kg., mulig læssevægt hele 475 kg., nu nedvejet til totalvægt 1300 kg. (hvilket kan ændres igen), den nyere 2008 model, vindue i dør, fibertag mod buler, 5-7 mulige sovepladser, ikke ryger, ekstra stor serviceklap ved køjer til f.eks.barnevogn, surfbrædt mv., 2 store køjer ca.215 cm.lange, elgulvvarme, alufælge, nye kvalitetsdæk, Tempo100 forberedt, Isabella Ventura Pacific 300 cm.dybt fortelt med fiberstænger, velholdt køjevogn

– udstyrsmodellen Adria Adora i den nyere 2008 model..og her pæn og velholdt incl. stort Isabella fortelt..med alt det gode komfortudstyr..pris incl. gennemgang, vask, syn, nummerplade, gastest og forhandlergaranti..fleksibelt indrettet køjevogn med mange mulige sidde- eller sovepladser..kan trækkes af nærmest alle familiebiler..komfort for hele familien..til en god pris

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
2018 brugt Kronings mover kan tilkøbes for merpris på kun kr.6.000,-

 

Kontakt os i dag!

8 + 10 =

%d bloggers like this: