LMC Cello 510 K..SOLGT

– lys og rummelig familievogn med komfort

Årgang:2009
Mærke:LMC
Model:Cello 510 K
Egenvægt:1110 kg.
Totalvægt:1350 kg.
Kun kr.:99.900,-

Information:

stor tagluge, myggenet, mørklægning, varmt vand, 3 kogeblus, stort køle-fryseskab i højden, blæsevarme, hel myggenetsdør, stor serviceklap ved dobbeltseng, faconsyede tæpper, fast toilet, kraftige støtteben, digi antenne, ekstra stor serviceklap ved køjer for transport af barnevogn mv., 230 cm.s bredde, egenvægt 1110 kg., totalvægt nedvejet til 1350 kg., kan opvejes igen til 1400 kg., mulig læssevægt herved 290 kg., op til 6 sovepladser, emhætte, stor fast vandtank, dobbeltbund i magasiner til vinterbrug, lysdæmper, ekstra eludtag teltside, AKS stabilisator (= antislingrekobling), træktøjsafdækning, alufælge, kvalitetsdæk produceret 2017, Tempo100 forberedt, ikke ryger, alufælge, Kronings fuldautomatisk mover

– 2009 LMC kvalitetsvogn med den perfekte indretning til børnefamilien..indrettet med fast dobbeltseng, siddegruppe, køkken, toilet og 2 køjer..med alt det gode komfortudstyr..i den nyere og lyse Cello model..og kan samtidig trækkes af selv mindre familiebiler..pris selvfølgelig incl.klargøring, vask, gastest, syn, nummerplade og forhandlergaranti..en af markedets mest attraktive køjevogne med komfort for både store og små..til en god pris

 

Finansiering med eller uden udbetaling tilbydes.
Få gerne en byttepris.
2020 Isabella Ventura 300 cm.dybt fortelt med stålstænger..kun brugt 2 uger i alt..kan tilkøbes for merpris på kun kr.9.500,- (2022 nypris kr.16.879,-)

Kontakt os i dag!

14 + 3 =

%d bloggers like this: