Silver Rubis 310..SOLGT

– lille hævetagsvogn med toilet

Årgang:2007
Mærke:Silver
Model:Rubis 310
Egenvægt:680 kg.
Totalvægt:850 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:74.900,-

Information:

fibersider, ender og tag mod buler og hagl, isoleret hævetag med vinduer, fast toilet med vindue, myggenet, mørklægning, serviceklap, dæk fra 2018, Tempo100 forberedt, 3 gasblus, køleskab med frys, gasvarmeovn, vand og stålvask, lysspots, AKS stabilisator (= antislingrekobling), alle vinduer kan åbnes, bredde kun 180 cm., fuld ståhøjde med taget oppe, egenvægt kun 680 kg., totalvægt 850, kan lovligt trækkes af nærmest alle biler..også MINI- og ELBILER, egen 12V batteri løsning, reservehjul, digi antenne, årgang 2007 (2006 modelår), ikke ryger, ret ny fastmonteret boxmarkise, kan stå i en garage eller carport, fritaget for motorvejsafgift i Frankrig på pga. sammenslået højde på kun 199 cm.
Indrettet med endekøkken, fast toilet og fleksibel siddegruppe, der også kan bruges som 2 enkeltsenge på 62 x 192 / 174 cm…eller laves til dobbeltseng

Lille fiks hævetagsvogn med toilet og lav egenvægt..kan trækkes af nærmest alle biler..også MINI- og ELBILER..bemærk pris incl.gennemgang, vask, gastest, syn, nummerplade og forhandlergaranti..nem at opbevare, nem at håndtere og nem at trække med lavere behov for trækkraft og brændstof..til en nem lav pris
Finansiering tilbydes
Få gerne en byttepris
Silver laves i øvrigt af den store Trigano koncern, der bl.andet også producerer Adria, Caravelair og autocampere

Kontakt os i dag!

9 + 2 =