Silver 430..hævetag..SOLGT

– lys og let enkeltsengsvogn

Årgang:2008
Mærke:Silver
Model:430 enkeltsenge
Egenvægt:850 kg.
Totalvægt:1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:89.900,-

Information:

enkeltsenge, fast toilet, 205 cm.s bredde og 199 cm.høj, egenvægt kun 850 kg., totalvægt 1000 kg., årgang 2008, kan lovligt trækkes af nærmest alle biler..selv mini- hybrid- og elbiler, myggenet, mørklægning, 8 vinduer, der alle kan åbnes, køleskab med frys, 3 gasblus, vand, støddæmpere, både 12v og 220v, serviceklap, lys- og læsespots, rigtige enkeltsenge med næsten nye madrasser, fast toilet, kan Tempo100 godkendes, integreret gaskasserum med god plads, hævetag med fuld ståhøjde og isolerede sider med vinduer, ikke ryger, gasvarme og elradiator, GFK fibersider og tag mod hagl og buler, serviceklap, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje, nye 2020 dæk, alufælge

– lille lys Silver hævetagsvogn…i den lidt længere udgave med enkeltsenge, køkken, toilet og siddegruppe…markedets letteste vogn med rigtige enkeltsenge…med lav egenvægt på kun 850 kg…kan trækkes af nærmest alle biler..selv af el- hybridbiler…bemærk pris incl. klargøring, syn, gastest, gennemgang, vask, nummerplade og forhandlergaranti…ekstra nem at håndtere og køre med…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…den perfekte rejsevogn med komfort for 2

Pris kr.99.900,- minus afslag kr.10.000,- for kosmetisk bemærkning = kun kr.89.900,-
Skal du bruge et fortelt kan du nu bestille et nyt smart spciallavet Kampa Pop Air lufttelt til vognen (se det på siden under “fortelte og andet”)
Silver hævetagsvogne er produceret af den store Trigano koncern, der bl.andet også laver Caravelair, Adria og autocampere
Finansiering muligt
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

5 + 4 =

%d bloggers like this: