Sterckeman Alize 460 LJ..SOLGT

– lys, let og lækker enkeltsengsvogn

Årgang:2011
Mærke:Sterckeman
Model:Alize 460 LJ
Egenvægt:1070 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:89.900,-

Information:

stor tagluge, varmt vand, årgang 2011, blæsevarme, 3 gasblus, køleskab med frys, myggenet, mørklægning, fast toilet, stor fast vandtank, serviceklap, kraftige støtteben, fibertag mod hagl og buler, tagbøjler, egenvægt kun 1070 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., mulig læssevægt hele 430 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra under 1300 kg., søjlebord, støddæmpere, stabilisator (= antislingrebremse), kan ved påsætning af nye dæk Tempo100 godkendes, 4 – 5 mulige sovepladser, enkeltsenge med manuel elevation og sengeudvidelse så en stor King Size dobbeltseng også kan laves, ikke ryger, alufælge, grå glatte fibersider

– 2011 lys og pæn enkeltsengsvogn i den mindre 460 udgave..og med komfortudstyr..en af markedets mindste enkeltsengsvogne..der med lav egenvægt kan trækkes af langt de fleste biler – selv hybrid- og elbiler..pris selvfølgelig incl.gennemgang, vask, syn, gastest, nummerplade og forhandlergaranti..komfort for 2..til en fornuftig pris

Sterckeman er i øvrigt brodermærke til Caravelair..som en del af den store Trigano koncern, der bl.andet også laver Adria og forskellige autocamper mærker

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
2013 Isabella Ambassador 250 cm.dybt fortelt med fiberstænger kan tilkøbes for merpris på kun kr.7.900,-

Kontakt os i dag!

11 + 12 =

%d bloggers like this: