Dethleffs Campy

– den lille smarte ikoniske letvægtsvogn

Årgang:2011
Mærke:Dethleffs
Model:Campy
Egenvægt:681 kg.
Totalvægt:900 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:89.900,-

Information:

gasvarmeovn med blæsevarme, køleskab med frys, 2 gasblus, vand, fast toilet, alukasse til opbevaring foran, stabilisator (=antislingrekobling), støddæmpere, træktøjsafdækning, 6 vinduer, der alle kan åbnes, bredde kun 210 cm., kraftige støtteben, egenvægt kun 681 kg., totalvægt 900 kg., mulig læssevægt 219 kg., kan lovligt trækkes af bil med trækvægt fra ca.850 kg., stor fast vandtank, glatte grå sider, ikke ryger, årgang 2011, alufælge, Isabella Shadow solsejl med 2 sider

Fleksibelt indrettet med stor rundsiddegruppe med helt op til 8 mulige siddepladser..eller 2 smalle enkeltsenge på 50 x 206 / 230 cm..eller dobbeltseng og 2 siddepladser..eller ekstra stor dobbeltseng på 206 (230) x 200 cm.

2011 Dethleffs kvalitetsvogn i den lille smarte ikoniske Campy udgave..kan trækkes af nærmest alle biler..selv mini- og elbiler..pris selvfølgelig incl.gennemgang, vask, syn, nummerplade og forhandlergaranti..nem at håndtere, nem at opbevare, nem at trække for bilen, til en nem overkommelig pris

Brugt mover (der sidder på vogn nu) kan tilkøbes for merpris på kun kr.5.000,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
A-mål 800..til brug hvis du ønsker, at bestille et rigtigt Isabella fortelt

Kontakt os i dag!

10 + 7 =