Caravelair Alba 390 DK Edition

– NYHED ny lille og let dobbeltsengsvogn til lav pris

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Alba 390
Egenvægt:750 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:143.695,-

Information:

NYHED
DK Edition, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., fiberbund, 2 tagluger, myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, a-mål 875, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, egenvægt kun 750 kg., ekstra kraftig aksel, totalvægt 1300 kg. (kan nedvejes), mulig læssevægt hele 550 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned fra ca.950 kg., tempo100 forberedt, bemærk bredde kun 210 cm., stor fast vandtank, støddæmpere, 4 mulige sovepladser, AKS stabilisator, serviceklap, der åbner ind til et stort læsserum, lysdæmper, afløbsbeholder, ekstra forberedelse til cykelholder bag

Ny smart Caravelair model med dobbeltseng, toilet, køkken og siddegruppe…markedets mindste og letteste vogn med denne indretning…endda også med den ekstra gode XPS helårs isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..og med ekstra lav egenvægt på kun 750 kg. kan den trækkes af nærmest alle biler – endda også af hybrid- og elbiler…ny, let, fiks og lys vogn til en god pris

NY 2022
Kun denne ene vogn ankommet fra Caravelair, da fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.
Modellen er således desværre allerede udsolgt ab fabrik
Kom, se og bestil denne eneste Alba 390 lagervogn..inden modellen bliver helt udsolgt

2 og 7 års fabriksgaranti
Ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.995,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

2 + 13 =