Caretta 1500..SOLGT

– den originale lille mini turtle caravan

Årgang:2011
Mærke:Basoglu
Model:Caretta 1500
Egenvægt:445 kg.
Totalvægt:700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:79.900,-

Information:

Stor bagklap med køkken, køleboks 220V og 12V, sidedør i begge sider med åbenbare vinduer samt mørklægning og myggenet, frontboks, vognen er lavet i fiber og aluminium, hele kabinen er isoleret, årgang 2011, klar lille tagluge med mørklægning og myggenet, teltskinne i begge sider, teltløsning mulig, højde 174 cm. (excl.tagbagagebærer), bredde 205 cm., totallængde 418 cm., egenvægt kun 445 kg., totalvægt 700 kg., mulig læssevægt 255 kg., kan lovligt trækkes af biler mv.med trækvægt fra ca.500 kg. (uden bremser), indendørs lys, forteltlampe, 220V udtag i både køkken og opholdsafdeling, madras 150x200 cm., 2 opholds-sovepladser, ikke ryger, grå farve, tagbøjler og tagboks, egen 12V batteriløsning med batteri og lader, alufælge, stor fast vandtank med håndbruser og vask, næsten nye dæk, stereo
Reimo bagklaptelt medfølger uden merpris..som det er

Den oprindelige Caretta 1500 Turtle teardrop minicaravan årgang 2011…og her pæn og velholdt…kan trækkes af nærmest alle køretøjer – selv en elbil…priser er selvfølgelig incl.klargøring, indregistrering, nummerplade og forhandlergaranti…nem at håndtere, nem at opbevare, nem at trække med lavere behov for brændstof og trækkraft, til en god nem pris…lille og fiks mini caravan til camping, den aktive fritid med jagt, fiskeri eller surfing…eller hvad du ellers ønsker

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
Aarhus Caravansalg er i øvrigt ene importør af Caretta i Danmark..se også nye Carettas på hjemmesiden.
Der kan bestilles ekstraudstyr til vognen, såsom f.eks. støtteben bag, solceller, elvarme eller f.eks. et Isabella X-tension lufttelt

Kontakt os i dag!

1 + 3 =

%d bloggers like this: