Caravelair Alba 426 Family Style..DK Edition

– NY lille, lys og let køjevogn

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Alba 426 Family Style
Egenvægt:985 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:189.595,-

Information:

2022 NY lille familievogn med køjer og dobbeltseng..spar kr.12.880,-
XPS fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne), der ikke modtager fugt og isolerer langt bedre end ved andre fabrikkers standardvogne, fibertag mod hagl mv., fiberbund, myggenet, mørklægning, gasvarmeovn med blæsevarme, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, egenvægt kun 985 kg., totalvægt 1300 kg., mulig læssevægt hele 315 kg., kan lovligt og realistisk trækkes af biler med trækvægt helt ned til ca.1200 kg., Tempo100 forberedt, bredde 230 cm., stor fast vandtank, 2 store lange køjer, dobbeltseng på 140×210 cm., støddæmpere, 6 mulige sovepladser, sengespots, AKS stabilisator, stor serviceklap ved dobbeltseng, ekstra stor lastklap ved køjer og klapbar køje med mulighed for transport af barnevogn, cykler mv., 150 liters stort XL kompressor køleskab med frys

Denne 2022 nye familievogn er også ekstraudstyret med elgulvvarme, glatte fibersider, varmt vand, brusesøjle, bruseforhæng, komforthynder og -madrasser, stor tagluge, forberedt til 12V egen batteriløsning , svanehals lysspots med USB opladerstik, forberedt til cykelstativ bagpå, afløbsbeholder og større 1300 kg.s aksel
Burde koste kr.202.475,- Kampagnepris kun kr.189.595,- = spar kr.12.880,-

Ekstraudstyret lille, kompakt og lys køjevogn med komfort..markedets nok mindste familievogn med både køjer, køkken, fast toilet og rigtig dobbeltseng..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..med ekstra lav egenvægt på kun 985 kg., kan den trækkes af langt de fleste biler..også af hybrid- og elbiler..let, fiks og lys familievogn med 6 mulige sovepladser..og komfort for både store og små..til en god kampagnepris

Kun denne ene vogn ankommet fra Caravelair, da fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.
Modellen er således desværre allerede udsolgt ab fabrik
Kom, se og bestil denne eneste Alba 426 Family Style lagervogn nu..inden modellen bliver helt udsolgt.

2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Denne lagervogn er ekstraudstyret med gaspoint gasanlæg til merpris på kr.995,-
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

5 + 12 =