Caretta Off Road 2023..kommer snart

– den originale turtle Off Road mini caravan

Årgang:2023
Mærke:Basoglu
Model:Off Road
Egenvægt:560 kg.
Totalvægt:1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:169.700,-

Information:

NYHED..kommer snart.
Bemærk ny 2023 model

Stor bagklap med køkken, 35 liters kompressor køleboks 12V / 220V, sidedør i begge sider med åbenbare vinduer samt mørklægning og myggenet, frontboks, vognen er lavet i glasfiber og med isoleret kabine, klar Heki tagluge med mørklægning og myggenet, teltskinne i begge sider, teltløsning mulig, bredde 214 cm., totallængde 444 cm., højde uden tagbagagebærer 187 cm., egenvægt kun 580 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt hele 420 kg., kan lovligt trækkes af biler mv.med trækvægt fra ca.700 kg., indendørs lamper med natsænkning, forteltlampe, 220V udtag i både køkken og opholdsafdeling, madras 150x200 cm., 2 opholds-sovepladser, egen 12V batteriløsning med batteri og lader, alufælge, vandsystem incl. ekstra stor fast 70 liters vandtank, vask og vandhane, Alko bremser, kan Tempo100 godkendes, forøget frihøjde, forstærket undervogn
Denne ovennævnte Off Road model kan bestilles hjem i hvid til i alt kun kr.156.900,-

Herudover er netop denne vogn ekstraudstyret med grå farve, og kraftig tagbagagebærer med plads til cykler, surfbrædt eller hvad du ellers har brug for.
Pris i alt for denne vogn kun kr. 169.700,-

Så kommer den oprindelige Caretta Off Road Turtle teardrop minicaravan endelig til Danmark…kan trækkes af nærmest alle køretøjer – selv en elbil…2023 ny vogn med fabriksgaranti…pris er selvfølgelig incl.klargøring, indregistrering og nummerplade…nem at håndtere, nem at opbevare, nem at trække med lavere behov for brændstof og trækkraft, til en god nem pris…lille og fiks mini caravan til camping, offroad, den aktive fritid med jagt, fiskeri eller surfing…eller hvad du ellers ønsker.

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
Fabriksmonteret ekstraudstyr kan bestilles, hvis du vil vente på vognen..f.eks Webasto dieselfyr.
Du kan udover standard farven hvid også bestille vognen i beige, grå og koksgrå
Herudover kan du også vælge, at bestille eftermontering af f.eks. elvarme med blæser, støttebagben, solceller …eller det nye Isabella X-Tension lufttelt
Billeder viser også andre modeller, herunder den almindelige Caretta 1500..som er på lager nu til nedsat pris

Se mere på Caretta hjemmesiden her:
Caretta Camping Trailers | Caretta Camping Trailers, Smaller World with a Growing Family (carettacaravan.eu

Kontakt os i dag!

4 + 5 =

%d bloggers like this: