Caravelair Artica 490

– NY lækker ekstraudstyret vogn med fritstående dobbeltseng..DK Edition

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Artica 490
Egenvægt:1110 kg.
Totalvægt:1800 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:240.095,-

Information:

Spar kr.23.285,- XPS pur isolering (som de ekstra dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + lille klarluge, vindue på toilet, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet og mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, hel myggenetsdør, fast toilet, søjlebord, luksushynder, fritstående Queensbed dobbeltseng med manuel elevation, komfortmadrasser og hynder, pudesæt incl.nakkestøtter, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt 1110 kg., ekstra kraftig aksel på 1800 kg., mulig læssevægt hele 690 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca.1350 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, forberedt til cykelstativ, de nye Dometic kassettevinduer, central elstyring, USB laderudtag, XL Freeze kompressor køleskab på 150 liter, reservehjul med holder, elblæser på toilet, ekstra gasudtag og 220V udtag på teltside, elgulvvarme, udvendigt bruseudtag med bruser, sorte alufælge, fast eltrin

– ny flot 2022 kampagnemodel med fritstående dobbeltseng..incl.ekstra højt udstyrsniveau og lækkert design..med lav egenvægt kan den trækkes af de fleste biler..pris selvfølgelig incl.klargøring, nummerplade og 2+7 års fabriksgaranti..helårsvogn med høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller sommer..som rejsevogn eller til fastligning

Kampagnepris kun kr.240.095,-..burde koste kr.263.380,- = spar kr.23.285,- på denne udstyrsmodel.

Denne vogn er ekstraudstyret med gaspoint gasanlæg til merpris på kr.995,-
Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
Billeder viser 2022, Artica 492 med enkeltsenge, som er helt magen til bortset fra den fritstående dobbeltseng

 

Kontakt os i dag!

1 + 13 =

%d bloggers like this: