Caretta 1500

– den originale lille mini turtle caravan

Årgang:2023
Mærke:Basoglu
Model:Caretta 1500
Egenvægt:425 kg.
Totalvægt:750 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:149.900,-

Information:

NYHED..2023 model

Stor bagklap med køkken, 35 liters 12V rigtig kompressor køleboks, sidedør i begge sider med åbenbare vinduer samt mørklægning og myggenet, frontboks, 220V indtag og omformer til 12V, vognen er lavet i glasfiber og hele kabinen er isoleret, klar lille tagluge med mørklægning og myggenet, teltskinne i begge sider, teltløsning mulig, højde 174 cm., bredde 205 cm., totallængde 418 cm., egenvægt kun 375 kg. (425 kg.med bremser), totalvægt 750 kg., mulig læssevægt hele 375 kg., kan lovligt trækkes af biler mv. med trækvægt helt ned til ca.450 kg. (uden bremser), indendørs lamper med natsænkning, forteltlampe, 220V udtag i både køkken og opholdsafdeling, madras 150×200 cm., 2 opholds-sovepladser, egen 12V batteriløsning med batteri og lader, alufælge
Hvid farve
Ovennævnte vogn kan bestilles hjem til kr.119.900,-

Herudover er denne vogn ekstraudstyret med:
vandsystem incl. ekstra stor fast 70 liters vandtank, vask og vandhane, Alko støddæmpere, Alko bremser, Alko stabilisator (antislingrebremse) = kan Tempo100 godkendes, køje til barn eller opbevaring, kraftig tagbagagebærer tll cykler, surfbrædt eller hvad du ellers ønsker
Listepris i alt for denne vogn kun kr. 161.400,-
Minus afslag kr.11.500,-
= kun kr.149.900,-

Så er den oprindelige Caretta 1500 Turtle teardrop minicaravan endelig kommet til Danmark…kan trækkes af nærmest alle køretøjer – selv en elbil…2023 ny vogn med fabriksgaranti…prisen er selvfølgelig incl.klargøring, indregistrering og nummerplade…nem at håndtere, nem at opbevare, nem at trække med lavere behov for brændstof og trækkraft, til en god nem pris…lille og fiks mini caravan til camping, den aktive outdoor fritid med jagt, fiskeri eller surfing…eller hvad du ellers ønsker

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
Fabriksmonteret ekstraudstyr kan bestilles, hvis du vil vente på vognen
Således kan du udover standard farven hvid også bestille vognen i beige, grå og koksgrå
Herudover kan du også vælge, at bestille eftermontering nu af f.eks. elvarme med blæser, bagstøtteben, solceller eller det nye Isabella X-tension lufttelt

Bemærk at du også lige nu ved hurtig bestilling kan få en ny koksgrå ekstraudstyret Caretta 1500 til ekstra nedsat pris..se den her: 
Caretta 1500..NEDSAT | Aarhus Caravansalg

Kontakt os i dag!

6 + 4 =