Adria Action 341 PH

–  den lille smarte og komfortable Action

Årgang: 2006
Mærke: Adria
Model: Action 341 PH
Egenvægt: 750 kg.
Totalvægt: 1000 kg.
Kun kr.: 73.900,-

Information:

stor tagluge, varmt vand, stabilisator (= antislingre kobling), støddæmpere, myggenet og mørklægning, alle vinduer kan åbnes, også myggenet i dør, fast toilet og med vindue, årgang 2006, bredde 220 cm., egenvægt kun 750 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt 250 kg., kan lovlig trækkes af biler med trækvægt fra ca.900 kg., lavet helt i fiber, gasvarmeovn med blæsevarme, træktøjsafdækning, antenne, cykelstativ foran, fast vandtank, Tempo100 forberedt, ikke ryger, alufælge, næsten nye 2020 kvalitetsdæk, stor serviceklap ind til ekstra stort læsserum (under seng), op til 3 sovepladser, pæn og velholdt

Den smarte lille og fleksible Adria Action 341 PH..og her velholdt og med komfort ekstraudstyr..med mulig dobbeltseng 147×200 cm.+ enkeltseng – eller enkeltseng og 2 siddepladser..og stadig god opbevaringsplads..kan trækkes af nærmest alle biler..også af mini- og elbiler..bemærk pris incl.gennemgang, vask, gastest, syn, nummerplade og forhandlergaranti..lille, smart og fiks at håndtere og køre med

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
Originalt Isabella Action fortelt med alu- fiberstænger kan tilkøbes for merpris på kun kr.6.900,-

 

Kontakt os i dag!

6 + 13 =