Mini Silver 290

– lille fiks hævetagsvogn med toilet

Årgang:2017
Mærke:Trigano
Model:Mini Silver 290
Egenvægt:633 kg.
Totalvægt:1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:89.900,-

Information:

fast toilet, endekøkken, 205 cm.s bredde, kun 199 cm.høj, egenvægt kun 633 kg., ekstra kraftig aksel med totalvægt på hele 1200 kg., mulig læssevægt hele 567 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca.800 kg., årgang 2017, myggenet, mørklægning, 4 oplukkelige vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, rustfri vask, vand, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots, 3 stikkontakter,teltskinne med mulighed for teltløsning, integreret gaskasserum med fornuftig plads, hævetag med fuld ståhøjde, GFK tag og fibersider mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje, ikke ryger, egen 12v batteriløsning, Deco pakke med smarte grønne detaljer og stemnings billeder på siderne

– fiks lille 290 hævetagsvogn med X-faktor..mulighed for sidde- eller sovegruppe på 140 x 190 cm..og med fast toilet og endekøkken..lav egenvægt på kun 633 kg..kan trækkes af nærmest alle biler..selv en Fiat 500 eller elbil..pris selvfølgelig incl. gennemgang, syn, nummerplade, gastest, vask og forhandlergaranti..ekstra nem at håndtere og køre med..den perfekte rejsevogn..lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere forbrug ved kørsel og lavere behov for motorkraft

Mini Silver laves i øvrigt af den store Trigano koncern, der bl.andet også laver Caravelair, Adria og flere autocamper mærker.

Finansiering tilbydes
Få gerne en byttepris
Smart fabriksnyt Dometic lufttelt Pop Air 290..lavet til vognen..kan evt.tilkøbes til kun kr.10.085,-
( se teltet under “Fortelte og andet”)

Kontakt os i dag!

1 + 9 =