Caravelair Alba 400

– næsten ny lille, lys og let dobbeltsengsvogn til en god pris

Årgang:2022
Mærke:Caravelair
Model:Alba 400
Egenvægt:795 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:119.900,-

Information:

Årgang 2022..kun brugt få dage.
DK Edition, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., fiberbund, 2 tagluger, myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, egenvægt kun 795 kg., ekstra kraftig aksel, totalvægt 1300 kg. (kan nedvejes), mulig læssevægt hele 505 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned til ca.1000 kg., tempo100 forberedt, bemærk bredde kun 210 cm., stor fast vandtank, støddæmpere, 2+2 mulige sovepladser, AKS stabilisator, serviceklap, der åbner ind til et stort læsserum, lysdæmper, tjekpoint gasanlæg, gasvarmeovn, afløbsbeholder, ekstra forberedelse til cykelholder bag, ikke ryger, kun brugt få dage

Næsten ny fiks Caravelair 400 med dobbeltseng, toilet, endekøkken og siddegruppe…markedets mindste og letteste vogn med denne indretning…endda også med den ekstra gode XPS helårs isolering..pris selvfølgelig incl. nummerplade, omregistrering, klargøring og fortsat fabriksgaranti..og med ekstra lav egenvægt på kun 795 kg. kan den trækkes af nærmest alle biler – endda også af mini- og elbiler..let, fiks og lys vogn til en god pris

Du kunne alternativt normalt vælge, at bestille en helt ny tilsvarende 2023 Alba 400 til kr.155.190,- …hvis det ikke havde været fordi, at den er udsolgt

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
A-mål 875..til hvis du vil bestille et helt nyt solsejl / fortelt til vognen
..f.eks.det ekstra nemme Isabella Sun Shine Plus solsejl med front (= let fortelt) og fiberstænger til i alt kun kr. 12.141,-

 

Kontakt os i dag!

2 + 2 =