LMC Vivo 520 D

– rummelig og lækker familievogn

Årgang:2016 / 2017
Mærke:LMC
Model:Vivo 520 K
Egenvægt:1263 kg.
Totalvægt:1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:149.900,-

Information:

LongLifeTeknologi fuldt opskummet uden træ, der isolerer bedre og ikke tager imod fugt, fibertag, fibergulv, fiberender, hammerslåede sider, 6 mulige sovepladser, 2017 model indregistreret i 2016, kraftige støtteben, digi antenne, tv arm, USB opladerstik, 3 gasblus, varmt vand, myggenet, mørklægning, bruser på toilet, vindue i dør, ekstra 230V/tv udtag teltside, reservehjul med ophæng under vogn, træktøjsafdækning, AKS stabilisator og ATC antislingresystemer, egenvægt 1263 kg., totalvægt med stor aksel på 1700 kg., stor mulig læssevægt 437 kg., kan lovligt og realistisk trækkes af biler med trækkraft fra ca.1550 kg., bredde 230 cm., kasselængde ca.640 cm. og totallængde ca.780 cm., stor tagluge og små klarluger, stort køle-fryseskab med ekstra ventilator, gasvarme og her også ekstra Ultraheat elvarme i blæsesystemet, XL serviceklap, hel myggenetsdør, ekstra gasudtag teltside, ikke ryger, ekstra stor serviceklap ved nederste køje til mulig transport af barnevogn, cykler, surfbrædt mv., elgulvvarme, Enduro fuldautomatisk mover

Den ekstra rummelige og lækre LMC Vivo 520 køjevogn i den gode kvalitet incl.LMCs fine træfri konstruktion..og her med ekstraudstyr og plads til op til 6 sovende personer..bemærk pris incl.gennemgang, gastest, vask, syn, nummerplade og forhandlergaranti..komfort til både store og små i familien..til en god pris

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
Brugt Isabella Commodore 300 cm.dybt fortelt med fiberstænger (A-mål 1050) kan tilkøbes til merpris på kun kr.7.900,-

 

 

Kontakt os i dag!

4 + 2 =