Adria Adora 613 HT..NEDSAT

–  rummelig med enkeltsenge og endebadeværelse

Årgang: 2013
Mærke: Adria
Model: Adora 613 HT
Egenvægt: 1375 kg.
Totalvægt: 1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 139.900,-

Information:

Årgang 2013, enkeltsenge med komfort topmadrasser, lyst nappalæder og flytbar puf, fibersider og tag mod småbuler og hagl, egenvægt 1375 kg., totalvægt 1700 kg., mulig læssevægt 325 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca.1600 kg., bredde 245 cm., uden fortelt, myggenet, mørklægning, vindue i dør, fast toilet, kraftige støtteben, blæsevarme, el gulvtemperering, varmt vand, bruseniche, søjlebord, serviceklap i begge sider, ekstra rum med serviceklap adgang udefra, gasudtag teltside, træktøjsafdækning, digi antenne, AKS stabilisator (antislingrekobling), stor tagluge, komfur med 3 gasblus og gasbageovn, cykelstativ foran, ikke ryger, nye kvalitetsdæk, alufælge, stereo, pæn og velholdt

Den attraktive rummelige Adora 613 HT med det gode udstyr og den gode plads..både stort frontkøkken, enkeltsenge, stor siddegruppe og ende badeværelse med bruseniche..og bemærk her også ekstraudstyret med lyst nappalæder, cykelstativ, gasudtag, luksus topmadrasser, antenne og nye dæk..kan stadig trækkes af mange familiebiler..pris selvfølgelig incl.gennemgang, vask, gastest, syn, nummerplade og forhandlergaranti..komfort for 2 personer på farten eller som fastligger.

Nu nedsat fra kr.149.900,- til kun kr.139.900,-

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
A-mål er 1050 eller 1075..hvis du vil bestille et fortelt.
Enduro fuldautomatisk mover og egen 12V batteriløsning (der sidder på vogn nu) kan tilkøbes for merpris på kun kr.8.000,- 

Kontakt os i dag!

10 + 7 =