Caravelair Titanium 450..spar ca.kr.48.500,-

– NY 2023 lækker enkeltsengsvogn

Årgang:2023
Mærke:Caravelair
Model:Titanium 450
Egenvægt:960 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:202.295,-

Information:

JUBILÆUMSPRIS..ekstraudstyr for henved kr.48.500,- uden beregning XPS pur fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, varmt vand, stor tagluge, LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, stor fast vandtank, fibertag, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet med brus, luksusmadrasser og luksushynder, enkeltsenge med manuel elevation og mulig udvidelse til XL dobbeltseng..stor serviceklap, ekstra læssemulighed via bordplade gennemgang, bredde 230 cm., egenvægt kun 960 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., mulig læssevægt hele 540 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca. 1160 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, central elstyring, tagbøjler, svanehals lysspots med USB ladeudtag, tonede ruder, røgalarm, Ultraheat ekstra elvarme i blæsesystem, elgulvvarme, reservehjul, sorte alufælge NYHED..ny flot 2023 helårsvogn med enkeltsenge med mulig udvidelse til dobbeltseng, rundsiddegruppe, toilet med brus og køkken..og meget ekstraudstyr bl.andet elgulvvarme, Ultraheat, stor aksel, alufælge, reservehjul og glatte grå sider mv. til en anslået normal merpris på kr.48.500,-..og her i jubilæumsudgave med i prisen og HELT UDEN BEREGNING..med lav egenvægt kan den stadig trækkes af langt de fleste biler..pris selvfølgelig incl. nummerplade, klargøring og 2+7 års fabriksgaranti..høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller sommer..som rejsevogn eller til fastligning Markedets nok bedste tilbud, hvis ønsket er en ny lækker mindre enkeltsengsvogn med lav vægt, til ekstra lav pris Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.995,- Finansiering tilbydes…også uden udbetaling Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

13 + 9 =