Caravelair Alba 390 Style..NEDSAT

– NY lys og let rejsevogn med luksus udstyr

Årgang:2023
Mærke:Caravelair
Model:Alba 390 Style
Egenvægt:800 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:174.900,-

Information:

NY lille udstyrsmodel..NEDSAT
XPS fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne), der ikke modtager fugt og isolerer langt bedre, ny 2023 udstillingsmodel (indreg.i 2024), fibertag mod hagl mv., myggenet, mørklægning, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, fast toilet, egenvægt kun 800 kg., totalvægt med ekstra kraftig aksel på 1300 kg., mulig læssevægt hele 500 kg., kan stadig lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned til ca.1000 kg., fiberbund, bredde kun 210 cm., stor fast vandtank, fibertag mod hagl, støddæmpere, AKS stabilisator, serviceklap ved dobbeltseng

Bemærk at netop denne nye 390 Style også er ekstraudstyret med frontrude, elgulvvarme, glatte fibersider, varmt vand, brusesøjle og forhæng, komforthynder og -madras, stor tagluge, forberedt til 12V egen batteriløsning, svanehals lysspots med USB opladerstik, XL serviceklap, forberedt til cykelstativ bagpå, tofarvede låger, afløbsbeholder, blæsevarme, ekstra stor 1300 kg.s aksel..og tjekpoint gasanlæg

Listepris i alt for denne vogn kr.191.270,- …spar kr.16.370,-
Denne sidste udstillingsmodel nu kun kr.174.900,-

Ekstraudstyret lille fiks 390er med ekstra komfort..en af markedets mindste vogne med både rigtig dobbeltseng, fast toilet, køkken og siddegruppe..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, gastest, nummerplade og klargøring..med ekstra lav egenvægt på kun 800 kg., kan den trækkes af selv mini og elbiler..let, fiks og lys vogn med komfort for 2 personer..til en ekstra god pris

2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

10 + 15 =