Hymer Feeling 430..SOLGT

Den perfekte rejsevogn

Årgang: 2009/2010
Mærke: Hymer
Model: Feeling 430
Egenvægt: 880 kg.
Totalvægt: 1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 109.900,-

Information:

stort tagvindue i hævetaget, myggenet, mørklægning, 2010 model indregistreret i 2009, alle side vinduer kan åbnes, køleskab med frys, alufælge med nye 2022 dæk, støddæmpere, stabilisator (=antislingrekobling), kan Tempo100 godkendes, luksus indtræk, fast toilet (nærmest aldrig brugt), toiletvindue, 3 gasblus, serviceklap, fast vandtank, glatte alusider, træktøjsafdækning, 3-4 mulige sovepladser, egenvægt kun 880 kg., stor aksel på 1200 kg., mulig læssevægt hele 320 kg., kan lovligt og realistisk trækkes af biler med trækvægt fra ca.1100 kg., bredde kun 218 cm., gasvarmeovn med blæsevarme, stereo, tv arm, ikke ryger, hel myggenetsdør, reservehjul med holder, cykelstativ foran, egen 12V batteriløsning, Isabella Shadow solsejl, pæn og velholdt 1 ejers vogn.

Velholdt lille Hymer kvalitetsvogn med hævetag..med meget ekstraudstyr herunder også Isabella solsejl, stort vindue i hævetaget, egen 12v batteriløsning, blæsevarme, cykelstativ, stor aksel, luksusindtræk, myggenetsdør, nye dæk, stereo mv..indrettet med stor rundsiddegruppe (med udtrækbar lamelbund og flytbart bord), fast toilet, køkken og lille gruppe..som giver mulighed for 8 siddepladser ..eller 2 smalle enkeltsenge (65×200 cm.) + 2 personers siddegruppe..eller XL dobbeltseng (198×200 cm.)+ 2 personers siddegruppe..eller 3-4 sovepladser..bemærk at pris selvfølgelig er med gennemgang, vask, gastest, syn, nummerplade og forhandlergaranti..kan trækkes af langt de fleste biler – selv en mini- eller elbil..lav egenvægt og lav højde og nem at køre med..komfort for 2 på tur..den perfekte rejsevogn.

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
2014 brugt fuldautomatisk Reich mover (sidder på vogn nu) kan tilkøbes for merpris for kun kr.6.900,-

Kontakt os i dag!

15 + 1 =