2022 Caravelair Optima 560
– luksus topmodellen med flot design og luksus udstyr

Årgang: 2021/2022
Mærke: Caravelair
Model: Allegra Optima 560
Egenvægt: 1520 kg.
Totalvægt: 1900 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 199.900,-

Information:

Caravelairs absolutte topmodel med luksusudstyr..
årgang 2022 (2021 model indreg.i 2022), XPS pur fuldskummet isolering med ekstra høj isolerings effekt, ekstra LED lys, 3 gasblus, gasbageovn, myggenet-også i dør, mørklægning, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, stor fast vandtank, GFK bulefri glatte fibersider, tag og gulv., afløbsbeholder, tv arm, 12v egen batteriløsning med AGM batteri, fast toilet og rigtig bruseniche med elventilator, fritstående dobbeltseng på 150×195 cm. med luksusmadras og manuel elevation, luksushynder og nakkestøtter, XL serviceklap i begge sider med stort læsserum, bredde 230 cm., egenvægt 1520 kg., ekstra kraftig aksel på 1900 kg., mulig læssevægt 380 kg., kan nedvejes til f.eks.1800 kg., kraftige støtteben, ekstra bred dør på 61 cm. med dørvindue, central elstyring, USB laderudtag, søjlebord med fleksibel klapbar bordplade, sorte Dometic rammevinduer, Slimtower 140 liters stort og højt køleskab, røgalarm, elgulvvarme, reservehjul med holder under vogn, den nyeste kraftige Truma Combi 6 gas- og elvarmer til både varmt vand og varmeblæsesystem, emhætte, eludtag i teltside, gasudtag i teltside, trykvandssystem med godt vandtryk, ikke ryger, 1 ejers vogn, tjekpoint gasanlæg, sorte alufælge, fast eltrin, 2 store tagluger + Sky view frontvindue

Flot 2022 vinterisoleret topmodel med fritstående dobbeltseng, rundsiddegruppe, stort køkken, toilet og rigtig bruseniche..med ekstra højt udstyrsniveau og flot design..i en rummelig 560er, der som mindre vogne stadig kun er 230 cm. i bredden og nemmere at køre med..pris selvfølgelig incl.gennemgang, vask, gastest, nummerplade og forhandlergaranti..isoleret som en vintervogn og med det nye kraftige Truma varmeanlæg, der både kan varme på gas- eller på eldrift..og varme vognen op hurtigere end andre varmesystemer..ekstra lækker luksusvogn med høj komfort for 2 personer..til helårsbrug..og til en god pris.

2022 listepris som ny kr.334.685,-
Spar mange penge som brugt i forhold til at købe en ny luksus- topmodel ..der også uanset mærke er langt dyrere end kr.334.685,- i 2024

Finansiering tilbydes.
Få gerne en byttepris.
Køb et nyt valgfrit Isabella fortelt til vognen (a-mål 1050) eller mover..og få kr.4.000,- i rabat herpå.

Kontakt os i dag!

13 + 6 =