Mini Silver 390..SOLGT

– lille, let og fiks hævetagsvogn

Årgang: 2021/2022
Mærke: Trigano
Model: Mini Silver 390
Egenvægt: 690 kg.
Totalvægt: 1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 114.900,-

Information:

Rigtig dobbeltseng, siddegruppe, køkken og fast toilet med en egenvægt på kun 690 kg..det findes ikke på markedet ellers..og endda i en næsten ny vogn til lav pris

årgang 2022 (2021 model), fast toilet, endekøkken, kun 205 cm.s bredde og 199 cm.høj, egenvægt kun 690 kg., totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt hele 310 kg..kan lovligt og realistisk trækkes af biler med trækvægt fra ca.850 kg., myggenet, mørklægning, 3 oplukkelige tonede vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, rustfri vask, vand, støddæmpere, kan Tempo100 godkendes, både 12v og 220v, lys- og læsespots, dobbeltseng 140×190 cm.med stort magasinrum under, fast toilet, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, hævetag med fuld ståhøjde, GFK glatte grå fibersider og tag mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje, ikke ryger, en ejers vogn, kun brugt få dage, AKS stabilisator (antislingrekobling), tjekpoint gasanlæg, cykelstativ bag til 2 cykler

– næsten ny flot lille lys og fiks Silver hævetagsvogn..markedets mindste og letteste vogn med rigtig dobbeltseng, siddegruppe, køkken og fast toilet…lav egenvægt på kun 690 kg…kan trækkes af nærmest alle biler..selv af MINI- og ELBILER…pris selvfølgelig incl.klargøring, vask, gastest, nummerplade og forhandler garanti…ekstra nem at håndtere og køre med…den perfekte rejsevogn.
Lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere el- eller brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…til lav pris

Mini Silver er produceret af den store Trigano koncern, der bl.andet producerer Caravelair, Adria og autocampere

Finansiering muligt
Få gerne en byttepris

2022 Reimo Tour Van Air luft let fortelt med frontsolsejl (390×250 cm.+ sluse)..kun brugt få dage..kan tilkøbes for merpris på kun kr.3.900,-

 

Kontakt os i dag!

9 + 8 =